În 2014 lansează proiectul Triunghiul Ecoturismului, care le oferă localnicilor din satele comunei Crișan (Caraorman, Crișan și Mila 23) șansa să realizeze potențialul extraordinar al unei arii naturale protejate care, deși cu multe restricții și un alt ritm de dezvoltare față de restul țării, poate găzdui afaceri locale de succes.
Aparentul dezavantaj de a locui într-o zonă protejată, în care nu se pot desfășura anumite activități economice, poate deveni un privilegiu extraordinar, pentru că patrimoniul natural este mult mai bogat, și împreună cu tradiții și obiceiuri specifice, permite deschiderea de noioportunități, inaccesibile în alte areale. De exemplu, ecoturismul, cu diversele sale variante: birdwatching, turism culinar, turism cultural, turism sportiv sau de aventură.
Proiectul le propus localnicilor modele noi de antreprenoriat social, care pot fi preluate și multiplicate și în alte părți ale Deltei. A fost realizat un pachet integrat de ecoturism din Delta Dunării, bazat pe facilități pentru trasee de turism ecologic, respectiv infrastructura de vizitare la Sanctuarul Păsărilor (Caraorman), un traseu tematic – cu dispozitiv de informare – la Crișan și un traseu culinar în Mila 23.
În București, la Muzeul Satului, a fost realizată o „vitrină a Triunghiului Ecoturismului” – un spațiu interactiv, pe apă și pe uscat, de unde vizitatorii pot afla detalii despre natura și oferta ecoturistică a zonei Crișan – Caraorman – Mila 23. În completarea elementelor de infrastructură, au fost realizate cursuri pentru operatorii de turism și a fost tipărit un Ghid de mândrie locală pentru elevii din Delta Dunării, însoțit de o colecție de informații, jocuri educaționale și aplicații cu rol didactic, pentru uz școlar.