www.ivanpatzaichin.ro este o platformă digitală non-profit întreținută de echipa Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23. Scopul acestui website este să documenteze, arhiveze și să publice informații despre parcursul personal și profesional al unei personalități a sportului românesc din ultimul secol, cu un bogat palmares și cu activitate vastă în zona de antreprenoriat social.

 

Totodată, platforma își propune să consolideze profilul cultural și identitar al Deltei Dunării prin includerea activităților lui Ivan Patzaichin de punere în valoare a locurilor natale.

 

Informațiile publicate în acest website au fost filtrate cu o atenție deosebită. Articolele sunt semnate de către membrii echipei Asociației sau de către colaboratori.

 

Materialele de arhivă fac parte din colecția personală a lui Ivan Patzaichin, arhiva Bibliotecii Județene Tulcea, arhiva Clubului Dinamo și … .

 

În cazul materialelor preluate din alte surse, ne asigurăm de menționarea surselor.

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 se străduiește să se conformeze drepturilor de autor referitoare la imaginile, documentele scrise, grafica, documentele audio sau video și textele folosite în platforma www.ivanpatzaichin.ro.

Drepturile de autor pentru materialele deținute de către Asociație și publicate în platformă rămân exclusiv în proprietatea Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 dacă nu este menționat diferit. Orice multiplicare sau folosire a acestor materiale nu este permisă fără acordul Asociației.

Dacă găsiți în www.ivanpatzaichin.ro vreun text, imagine sau orice fel de material ale cărui drepturi de autor considerați că sunt încălcate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@rowmania.ro.

Acest website folosește cookies.