Participarea la Festivalul Donaufest Ulm / Neu-Ulm – Festivalul Internațional al Dunării

2014

Ivan, împreună cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, reprezintă , în perioada 4-13 iulie 2014, România și Delta Dunării ca destinație specială de ecoturism în cadrul Donaufest Ulm / Neu-Ulm 2014 din Germania, cel mai amplu festival internațional dedicat tradițiilor, turismului și mobilității în tările Dunării.

 

Festivalul are invitați: organizații ce dezvoltată proiecte locale, regionale și transregionale, meșteșugari, artiști, reprezentați au autorităților publice din toate cele zece țări ale Dunării și ale instituțiilor europene. Pe lângă activității expoziționale, această ediție a inclus și Simpozionul Mobilitate Sustenabilă și Economie Verde în regiunea Dunării, eveniment la care participă reprezentanți ai Comisiei Europene, reprezentanți ai guvernelor și autorități publice din state riverane Dunării, reprezentanți ai unor universități europene și ai societății civile.

Proiectul este finanțat de Ivan Patzaichin care a donat integral Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 premiul personal în bani oferit de Guvernul României în luna iulie 2014.