PATZAIKIN Fashion

PATZAIKIN Fashion la Berlin Fashion Week și Berlin Premium Fashion Trade Show

2012

Brandul Patzaikin își făcut debutul pe scena internaţională de modă în 2012, fiind prezent la Premium Messe din cadrul Mercedes-Benz Berlin Fashion Week, unde participă cu trei linii vestimentare din colecţia toamnă-iarnă 2012-2013 ale designer-ului PATZAIKIN, Oláh Gyárfás.

Să fiu la Berlin, în acest context, este o experienţă nouă pentru mine. Suntem o echipă tânără, formată de curând cu ideea de a crea produse care să reprezinte România naturală. Am venit la Berlin în primul rând pentru a-i cunoaşte pe greii din lumea modei şi a designului şi pentru a ne măsura forţele. Mai avem de lucru până să ajungem la nivelul competiţiei globale, dar am încredere în echipa pe care am format-o. Prevăd că vor fi momente în care vom vâsli contra curentului, dar o vom face respectând principiile pe care ni le-am fixat de la început: să nu pierdem contactul cu natura şi să ne afirmăm identitatea românească prin produse care ştiu să intrepreteze modern tradiţia”, a declarat Ivan Patzaichin.

Tot în 2012 participă și la Premium International Fashion Trade Show,  unde brandul Patzaikin de fashion, design şi ecotehnologie face parte din standul „Romanian Designers & Companies”. Linia vestimentară îşi propune să rămână întotdeauna fidelă conceptului eco pe care este construit brand-ul, la fel ca toate produsele de fashion, sport, turism şi lifestyle realizate sub identitatea PATZAIKIN. Creatorii și-au propus ca în câţiva ani toate materialele să fie eco-friendly şi exclusiv de provenienţă românească, iar metodele de producţie să se bazeze pe recuperarea inovativă a meşteşugurilor tradiţionale.

Premium International Fashion Trade Show