RowmaniaFEST 10

În timpul festivalului, Ivan ne-a părăsit pentru todeauna.

Descoperă Rowmania – ediția 2021

Cea de-a noua ediție a campaniei naționale s-a desfășurat în următoarele localități din România: Călărași, Sfântu Gheorghe (Festivalul Anonimul), Alexandria și Tulcea.

Lansarea volumului colectiv “Pe sub păsări și peste pești”

Peste 50 de copii din Delta Dunării au participat la Incubatorul de lectură în Delta Dunării, un proiect inițiat de scriitoarele Svetlana Cârstean și Ana Maria Sandu. Experiența din vară s-a finalizat cu o carte scrisă chiar de copii: Pe sub păsări și peste pești.

Descoperă Rowmania – ediția 2020

Descoperă rowmania - prima dată la alexandria

În 2020, Ivan Patzaichin și Asociația pe care o conduce ajung prima dată cu canotcile la Alexandria și pentru a doua oară la WaterFest Ceahlău.

Caravana Apele Unite ale României, prima ediție

Caravana apele Unite

La începutul lunii septembrie a fost organizată prima ediție a Caravanei Apele Unite ale României, un tur în canotci și caiace, prin Delta Dunării, din Tulcea până la Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.

Ivan decorat cu Ordinul Național „Steaua României”

IVAN DECORAT DE KLAUS IOHANNIS CU ORDINUL NAŢIONAL „STEAUA ROMÂNIEI” ÎN GRAD DE CAVALER

În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru excepţionala carieră sportivă, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de reprezentant al României, precum şi pentru implicarea în popularizarea sportului în rândul tinerei generaţii de sportivi, Preşedintele Klaus Iohannis conferă Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler domnului Ivan Patzaichin.

Aniversare 70 de ani

Aniversare 70 de ani

Pe 26 noiembrie 2019, la împlinirea vârstei de 70 de ani, Ivan are  parte de o petrecere surpriză, organizată de familie, împreună cu echipa Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23.

Descoperă Rowmania 2019

Descoperă Rowmania 2019

Campania Descoperă Rowmania, ajunsă în 2019 la ediția a șaptea, este organizată în următoarele localități: Călărași, Girugiu, Sfântu Gheorghe, Făgăraș, Alba Iulia, Tulcea și Ceahlău.